Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tog och hon gav

När snön sakta dalar ner mot marken
småfåglarna äter sig varm på fågelbordet
När bäckens brus tystnar och stjärnorna tävlar med snöflingorna
Då där i mörkret sitter hon
och andas in livet med blicken mot träden
Där delar dom sin livsenergi
Hemma




Fri vers av SurtantZ
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 11:55



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det var ett tag sedan jag läste dig, nu minns jag hur livsbejakande det var. Och är, som här.
2010-11-18

  lisa"puzzle"svensson
spröd och full av stämning, väldigt fin
2010-11-12

  Mizza
Vacker!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

SurtantZ
SurtantZ