Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Driver vanvett

 

 


Ödsligare
rinner isande tår
i varmt hjärta.

 

Droppande
stenar i asfalt
blommar sakta.

 

Sorgens blod
i vener bubblar
driver vanvett.

 

Kokande vener
längtande kroppar
förväntans vishet.




Bunden vers (Haiku) av queenia
Läst 321 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-11-10 22:49



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bravo!
2013-11-12

    ej medlem längre
Vacker och sorgsen. Och som vanligt väldigt stark. Berör mig i hjärtats djupaste inre.
2013-11-11

  Lars Hedlin
Känsla inom....
2013-11-11

    ej medlem längre
Sorgset,med starka känslor. Fint diktat.
2013-11-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket snyggt i ord som fång
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia