Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superhjälte

Lever väl ett dubbelliv
en skön ande i konsten
och en nolla i verkligheten
en paradox som är ganska tjusig
om man ser på det på rätt sätt

Är som en superhjälte
med pennan som svärd
slåss mot skurkarna
nojan och ensamheten
Vinner ibland
Förlorar ibland




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-11 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
.......med pennan som svärd, poetens vapen.
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman