Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Lennon blues

Med ena benet
i barnets evighet
och det andra i ett skitigt nu

Är väl en skurk, en drönare och en dåre
och ändå bara en ängel
som aldrig riktigt förstått

Som blev slagen i skolan
som aldrig riktigt passade in
bara med dom andra i OBS-klassen
levde i ett öde land
men full av magi

Med ena handen i mormors kakburk
och ett jävla gapskratt
en nästan omöjlig kombination

Och dom hatar dig
om du är för klyftig
och föraktar dig om du är för dum...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-11 09:53



Bookmark and Share


  Nina.H
Sårbart, vackert.. en dikt som gör mig
full av sympati!
2013-11-13

  KattenKin VIP
Wow så bra du skriver nu, ännu bättre än bäst! Härligt! :)
2013-11-11

    ej medlem längre
Och ändock blev en duktig poet.
2013-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Din fina originella person borde älskas.
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman