Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spår


vittring

Manglat! Hette det. Pressa' å Tetöjt! Samma sak. Styggt men starschkt! Likvärdigt om man otrivs. Propert, för vissa, är fängelse för andra. 
Ska det vara så svårt att skilja på ord och ordvärde? Näh, enligt mig endast slentrianbekväm bortskämd gratisgödd och fullt medveten kommunikationsmanipulation. Om inte, så ska det nog ta och kursas om från grundskolenivå!

Överkurs; Charm-skola grad I.

 

*

 

medan tiken bökar täcken


som om viktigt värre i riken för bepälsades kranka
inomhusbruk

sviken på ett lyckorus gör inget lexikon för panka
utomhusbruk

 

inte ens lekparken och gungbrädesskräcken
det finns inga täcken

 

vare sig i himmel säng eller genus
bekvämt i varmt vänsle

pytt
försent ställer sig alltid ordkonstnär
sig gränsle 
över häcken

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-11 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri