Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare



Så öppna
själens fönster

i lustans
drivna timma

väck till liv
din flimrande

poesi


känn nuets
vinddrag

fylla

de rum
du andas

i




Prosa av Anders Granström
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-11 20:18



Bookmark and Share


  mysing
vackra fjäderlätta ord...
2013-11-14

  Magica VIP
Fint :)
2013-11-11

  mare VIP
Fin dikt
2013-11-11

  Maria Sundelin VIP
Fint
2013-11-11

    ej medlem längre
Vackert diktat och rimmat. Lätt flyter raderna.
2013-11-11

  walborg
Befriande fint att läsa
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström