Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blundar så länge som det behövs.

 

 

Jag la mitt hjärta över ditt.

Blundade och önskade att de skulle växa ihop.

Tog din hand och flätade våra fingrar.
Ville aldrig att du skulle tappa taget.

La mina läppar mot dina.

Ville att du skulle kyssa mig och aldrig släppa mig,låta våra tungor leka och uppleva vår kärlek igen.

 

 

Jag blundar så länge som det behövs.

 

 

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 375 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-11-12 09:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Undrar om man känner mer intensivt när man blundar? Måste testa...fin text...
2013-11-12

    Dan Myrbeck
Fin liknelse!
2013-11-12

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-11-12

    ej medlem längre
som i en önskedröm där man inte vill vakna.. jättefint..
2013-11-12

  Tess74
Fint!!
2013-11-12

  Solitaire VIP
Åh, vad fint,
Hoppas det funkar.
2013-11-12

    ej medlem längre
Så himla fint
2013-11-12

    ej medlem längre
Underbart vacker beskrivning.
2013-11-12

    ej medlem längre
mycket! vacker...
2013-11-12

  Stefan Höglund
Kärleksfullt.
2013-11-12

  Fem hjärtan VIP
En vacker kärleksförklaring, men den starka önskan om sammansmältning..bottnar kanske i rädsla..
2013-11-12

  Lars Hedlin
Helt enkelt drömsk vackert underbart ;)
2013-11-12

  Maria Sundelin VIP
En stark kärleksförklaring
Kramar
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love