Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du ihåg?

Kommer du ihåg våra drömmar?

Vi ville göra allt, vi ville se världen tillsammans.
Vi skulle aldrig ångra vår ungdom.

Vi ville vara fria att göra vad vi ville innan livet skulle bli för allvarligt.

Vi skulle ta jobb i olika städer och bara ha kul.
Vi åkte utomlands och levde som drottningar, våra liv lekte.

Vi festade,jobbade,festade..LEVDE

Vi hade pyjamas dagar då vi aldrig gick upp ur sängen, åt glass och ostbågar till frukost, hyrde movie box och kollade på skräckfilmer.
Vi lät håret spreta åt alla håll och sminket låg kvar i sminkväskan.

Vi låg i sängen och berättade om våra kärleksdrömmar, hur allt skulle bli när vi träffade våra själsfränden.
Vi skulle alltid vara bästa vänner, vi var "systrar" för evigt.

Vi växte upp, fortfarande lika nära.

Vi tröstade varann, vi hjälptes åt att laga varandras hjärtan.
Vi pratar om mycket, vi pratar om allt.
Vi blev vuxna med liv bredvid varann,men fortfarande väldigt nära.

 


Men så plötsligt så säger du inte till när du behöver mig som mest?
Varför?
Tror du jag skulle döma dig?

Jag vet att du kommer öppna dig sen, men jag hade velat vara vid sida innan allt gick för långt.
Jag ångrar att jag inte såg det tidigare, förlåt mig för det.

Men jag älskar dig vännen och allt kommer bli bra <3

Och du vet när vi blir pensionärer ska vi göra om våra resor. <3

 

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 315 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-11-12 16:22



Bookmark and Share


  agneta pichler
väldig vackra ord om vänskap
2013-11-13

    ej medlem längre
Framtidtro
2013-11-13

  Lars Hedlin
En stark vänskap för livet!
2013-11-13

    ej medlem längre
Du beskriver så fint en vänskap så äkta och stark - något att vårda och vara rädd om. Hoppas att hon förstår innan ni blir pensionärer..
2013-11-12

    ej medlem längre
Väldigt närvarande text fylld med äkta vacker vänskap...
2013-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Goa minnen och sedan en stark beslutsamhet...så fint...
2013-11-12

  Maj-Lis VIP
Så fint
2013-11-12

  Maria Sundelin VIP
Låter som fina drömmar.
Kramar
2013-11-12

  b.c.
fint och starkt skrivet.. väckermånga tankar..
2013-11-12

  Fem hjärtan VIP
Väldigt varmt och berörande skrivet..Hon kommer att klara det med dig vid sin sida..!Kram
2013-11-12

  Tess74
Så fina minnen, man blir först glad när man läser och sen blir man sorgsen över det sista. Du är en sann vän
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love