Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av ängel

Du har koden jag tappat
pengarna jag förstört
Jag såg dig för länge sedan
tänkte att jag måste dit

Nu är du trött och frusen
less och lite förbannad
och det gör mig ledsen
gör mig ensam

Du är min bästa vän
min fyr på berget
som jag navigerat mot
stjärnan jag följde
när det var nattsvart natt

Du fick licensen jag köpt
rätten att älska
nån som du

Dom andra försvann
blev skuggor till slut
men du lyser ännu klart
min syster, min vän, min älskade

Såg dig i vimlet en gång
för länge sedan
tänkte att jag måste dit
bröt mig in i dina sinnen
gav dig dikter om att älska förgäves
men ändå brinnande och klart:
i skuggan av ängel




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-12 19:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker vemodig poesi!
2013-11-13

    ej medlem längre
Så fint skrivet om din ängel.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman