Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Via Dolorosa

Mitt liv är ingen saga
mest ett besvär
lever i ett vakuum
i en egen värld

och ölen jag köper
räcker aldrig
måste alltid ha mer
för att hålla balansen
i mina nattsvarta kvarter

Mitt liv är ingen dröm
bara en sång från igår
om hur det var
när lyckan ibland kunde le

Nu blöder allting öppet
att gå via dolorosa
Den långa vägen
mellan affären och hem




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-12 19:24



Bookmark and Share


  Nina.H
Tycker om dina rader, de berör!
2013-11-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Sårbart och fint om ett liv som gått i stå.
2013-11-13

    ej medlem längre
.....en sång från igår. Den sjunger du så fint.
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman