Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svindel

OK
Jag är ingen hjälte
är ingen fantom
Men jag vill älska med dig
nån gång
då det passar

Vill känna dina behag
vill gå in i ditt hus
vill vara den som kommer nära och tätt inpå

OK
Jag är ingenting egentligen
bara en snurrig missbrukare
en fluga på väggen
en narr i den stora teatern

Men jag vill smeka dig
vill leka tillsammans med dig
fast jag inte riktigt orkar

Orkar bara drömma
bara gömma
mitt begär
i en slags svindel....




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-12 19:29



Bookmark and Share


  Nina.H
Ärligt rakt och vackert! Underbar poesi!
2013-11-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek och längtan klädd i fin peosi!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman