Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturkraft



Med kraft
av midnattsolens
himmel

älskar jag
Dig

de

av naturen
kyssar
du sänder

leende ögon
hav

som
speglar mig
så vacker

jag någonsin
kan bli




Fri vers av Anders Granström
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-12 20:36



Bookmark and Share


  mysing
"hav som speglar mig så vacker jag någonsin kan bli"
underbart!
2013-11-13

  Sofhia Wirström
fina
kärleksfulla rader
2013-11-13

  walborg
Glädjesmittande text
2013-11-13

  Maria Sundelin VIP
Fint att likna kärleken vid naturen
2013-11-12

    ej medlem längre
Underbart vackert: Med kraft av midnattssolens himmel älskar jag dig.......
Det ljus som på sommaren flödar dygnet runt utan uppehåll, så trogen må kärleken vara.
2013-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken är en naturkraft som är så stark...mycket fint skrivet...
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström