Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Flow -


Sväva



Och

i det
ögonblicket

la sig
planeterna
i linje

med mitt
mittersta

pulserade och
smekte

skapad
sanning

närde

längtans
nyckfullhet




Fri vers av Anders Granström
Läst 180 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-12 22:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lätt och livsbejakande...
2013-11-14

  Sofhia Wirström
fint skrivet
vackert
poetiskt
2013-11-13

    ej medlem längre
Harmoni. Fint diktat med allitterationer
2013-11-13

  Maria Sundelin VIP
Ja ibland stämmer allt
2013-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström