Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Initiativt, eller ej, men bara om, och om att prata om pratet. Gillar du det, så säg mig; Kan du hålla dig från att blanda in personliga värden i själva sakfrågan? (så grundas en fördom.... med att tillåtas?)


kan ske; kanske ej eller kan det (deb.att)

 

 

Det där med att prata om själva pratet kan bli ganska pratigt. I alla fall om man är två som gillar det.

Tänk om det vore så överallt - vilket tjatter det skulle bli om ingenting alls, mer än just bara pratet - då blir det nog ganska likt en politisk debatt

 

kanske. Eller jag är nog mer fallen åt att hänföra sån händelse till en egen liten marginaliserad världsarena skapad av den som har det kallaste hjärtat, blindaste egot och fulaste trynet på scenen;


En debatt, med rätt att

använda sig själv som vapen
och andra människor
som ammunitionen

 

*

 

Ska vi då tillåta det när det gäller 'kampen' om våra barn
efter t.ex. en separation


Liksom blanda in egots vinstmålsättning, för att segra över den andre föräldern, och det med barnen själva som brickor.

 

bortmanipulerade liksom hela omgivningen 
av 

 

'Den hand som gungar vaggan'

 

*

 

Vissa upplevda och av mig erfarna hanterade yrkesroller (med innehåll människa)
kan enligt mig direkt ifrågasättas i sin yrkesrollshantering, i frågan om

 

'För barnens Bästa'

 

Vems rätt söker vi
(vilka är Vi just då
så där konkret)

 

stödja, så där egentligen

 

 

 

Fråga barnen själva. 
Fråga Lund och Fråga för att få svar

 

 

fråga aldrig Varför
lär dessa Vi ut

 

 

dessa Vi
som inte själva tål att 
bli

 

i

 

Fråga-Satta

 

 

 

fråga därför barnen
vad de själva anser

 

 

om vapen ammunition

och laga jakträtt

 

 

 

fråga barnen
vad Fred är

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-13 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri