Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om man hade någon att pussa på


Krama om

Ge all sin tillgivenhet till

Skämma bort

Till och med skriver till henne en vacker sång

Det måste väl ändå vara kärlek det

Och när vi sen sjunger på en sång tillsammans

i våran nya luftballong på väg mot

nya äventyr kommer vi verkligen igång

För på vägen flyger vi förbi den hemliga ön King Kong

Hälsar lite lätt på honom innan vi flyger vidare

rätt in i en storm

Våran kärlek har nu blivit helt enorm

Vi har bara varann att ty oss till

Och här börjar det här alstret om igen

Tänk om man hade någon att pussa på…

Ken Cassel
13/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-13 09:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärlekslängtan...jaa...hoppas den snart blir stillad...
2013-11-14

  Sofhia Wirström
fina rader

2013-11-13

    Emma Björn
Vad fint!! men ändå väldigt sorgligt.... Jag hoppas du hittar DEN du söker, min vän!! Kramar!
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel