Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JA-guar; Integrity - det finns inga fel, inga rätt och inga bättre sätt. Det finns lätt och lättare och lättast. Stegvis stötvis insikt av liv. (ett tack)


Hampa; rep & livlina

 

 

lagom

 

en lunk med lykta och visshet
käpp tjänst och tjälen upp

 

som när käppen hittades
bakom stenen

 

stegvis varm vandring
bara

 

klimatavvägningsval med fördelningsförnuft
och en tross av spunnen respekt

i fyra av stenar spunna råd

 

att hålla i för egna rön

 

 

stegvis finna sin släkt med lykta tänd
den som är sänd är sänd 

 

seger skön
den bjuder jag igen

 

tack

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-13 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri