Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom plats....

 

Du lämnade längtan kvar på kudden när du gick.

Din doft finns fortfarande kvar i lakanet.

Smeker med handen där vi nyss älskade.

Blundar, ler, njuter...

Känner din kärlek.

 

 

Jag saknar dig...




Fri vers av Angel of love
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-11-13 15:30



Bookmark and Share


  ULJO
Kärleksfullt
2013-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och kärleksfullt...
2013-11-14

    ej medlem längre
ljuvligt..
2013-11-13

  agneta pichler
och jag ler igenkännande.. :)
underbar är doften från en älskad

2013-11-13

    ej medlem längre
Så fint..!
2013-11-13

  Maria Sundelin VIP
En varm längtan.
Kramar
2013-11-13

  Maj-Lis VIP
Så fint
2013-11-13

  Fem hjärtan VIP
Jättefin..man känner värmen och längtan...
2013-11-13

    ej medlem längre
så fin så!!
2013-11-13

    Dan Myrbeck
Underbart finstämd!

"lämnade längtan kvar" är ju en fantastiskt bra formulering!

P.S. Publicerade nyss en text skriven i din stil ....! D.S.
2013-11-13

  Lars Hedlin
Längtans ton.....
2013-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love