Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är inne...

Skrällande cymbaler blir fler och fler
pastorer , präster som upphöjer sig själva
....och gjort Jesus till någon annan ...
....och gör allt för att hävda framgångar för mig närmre dig Jesus
....bara jag tror och offra rätt...
Vakna upp ...så är inte jag din mästare
...vägen är öppen bara munnen och hjärta bekänt mitt namn
Mitt barn ....Tiden är inne
basunerna blir fler och fler så vakna
Mitt barn kom ihåg ...
Jag din far är ingen religion
Vi har en relation....
Så mitt barn låt dig inte luras av radband
Jag din far är ingen statyett
Mitt barn mitt ord kan inte förminska och omskriva i andra ord
Jag är den samma idag och evigheten




Fri vers av Diana M L
Läst 109 gånger
Publicerad 2013-11-13 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L