Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Gud

Gud tack att du är här oss
Gud tack kom och uppfyll detta rum
Gud tack att du fyller oss i vår liv
Gud tack att du givit oss livet
Gud tack du att redan skrivit oss i livetsbik
Gud tack för livetsbik
Gud tack du är livetsbröd
Gud tack att vi har allt i dig
Gud tack du vävt mig långt innan livet börjat
Gud tack att jag får börja om igen
Gud tack du rest mig
Gud tack du vänt mig om
Gud tack att nåden räcker




Fri vers av Diana M L
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-01 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L