Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens dag

Halleluja ty Herren lever
Halleluja ty Herren lever
Ty Herrarnas Herre är uppstånden
Ty graven är tom
Ty stenen är borta
Ty allt som är kvar är bindlarna och doften av ädlaste örterna
Ty mästaren har friköpt oss
Ty vägen är öppen mellan dig och Gud
Ty dödens maktens är bruten
Vi är fria
Varje boja är bruten
Vi är befarade
Halleluja Halleluja Halleluja
Mästare lever idag och i alla tider
Min Jesus förbleknar aldrig
Min Jesus är i alla tider
Ty Jesus är evig
Kom och hylla Jesus
Ty han är uppstånden
Amen Amen Amen
Halleluja Halleluja Halleluja
Ty Herren lever !




Fri vers av Diana M L
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-04-02 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L