Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa Pappa Pappa

Pappa pappa pappa
Låt mig få leva med dig
Låt mig få hålla dina hand
Låt mig få sitta i dina famn
Låt mig få se världen med dig
Låt mig få gå i dina spår
Låt oss mötas i våra sår
Pappa vi behöver mötas där vi är
Pappa vi behöver synkas
Vi behöver helas
Pappa vi behöver våga mötas
Vi behöver våga dela våra liv
Vi behöver försonas
Vi behöver få ett avslut
...så vi kan ta nya steg
Pappa jag väntar på dig




Fri vers av Diana M L
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-01 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L