Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och ty herre

Tack jag ska få se mer och mer av dig
Här är jag och vill lova dig natt och dag
Ty du är vackrast
Ty du är störst
Ty du är min orsak
Ty du är mitt ekolod
Ty du är den som sänker ro
Ty du är den som tröstar
Ty du är den eviga källan
Ty du är den skapat mig
Tack att jag är din tjänare
Tack att du ställer mig upp
Tack att du har utsett min tjänst
Tack att du ska leda mig igenom steg för steg
Tack att mina steg är förutbestämd långt innan mitt första andetag
Tack att jag är skriven i livetsbok




Fri vers av Diana M L
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-03 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L