Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten och hel

Bruten ,tom och står jag inför Gud
Med ett ödmjukt hjärta
och insikt
Jag är inte perfekt
Jesus jag behöver dig
Jesus ta min hand
Jesus omfamna mig
Jesus det är bara du som kung
Det är bara du som är kung i mitt liv
Det är dig Jesus jag hyllar
Det är dig Jesus jag tillber
Du är mitt allt Jesus
Tack Jesus
Tack Jesua Du gör mig fri
Tack Jesus Du gör mig hel
Tack Jesus för att du reser mig upp
Tack Jesus du är sann
Tack Jesus att du kommer åter en dag




Fri vers av Diana M L
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-02-16 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L