Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kung i våra liv på jorden och himlen

Du är Kung Kung Kung Över allt
Kung Över livet
...det är bara du pappa
Du är min Kung pappa
Du är min Klippa när stormen drar förbi
Pappa kom och va oss nära
Pappa komma och dela våra liv mer mer
Pappa tack för allt det vackra i mitt liv
Pappa tack för du gav ditt liv så jag kan leva med dig i evighetenlång




Fri vers av Diana M L
Läst 99 gånger
Publicerad 2013-11-13 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L