Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina löften till dig mitt barn

Mitt barn du har alltid i mig
Mitt barn Du har Mig alltid kvar...
Jag försvinner inte
Jag bedrar inte
Jag förändras inte utan består i alla tider
Jag förgör inte eller förnedra dig
Jag berör dig i glädje och sorg
Jag har redan gått i dina fotspår...
...så nu är jag i dig varje dag
Jag är sann
Jag är fri från synd och skam
Jag är trofast precis som bergen
Jag är ingen gren som går av vinden
Jag består allt
Jag är din grund
Jag är din far
Jag är din sanna far och fridsfurste




Fri vers av Diana M L
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-13 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L