Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din inre röst, så tyst och liten ( choka )


när den yttre

världen lockar med sina

framgångsmodeller,

hörs din inre röst

tystna, bli mindre:

bedragen, förbigången,

ditt liv tycks krympa,

du vet du lider för det;


andras krav och

förväntningar skapar

bekymrens mörker

som jämt håller sina klor

hårt om dig

ger aldrig din ro en chans, -

du kvävs, egot skavs

i ständig strid mot dig själv;


du kan än vända,

det är aldrig för sent

lyssna på sin inre röst,

sluta bedra sig själv -

komma närmare

livets mening och storhet:

att man är älskad

på riktigt, försedd med nåd

utan att be om den,

att man ej behöver tro,

blott lyssna på sin själs röst






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-13 23:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande.
2013-11-14

  Lars Hedlin
Låt ditt inre föra dig dit du själv vill! ;) kram
2013-11-14

  Yrre VIP
Vacker text men jag gillar inte att ledas :D
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran