Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat regn från himlen...

Herre kom med heligt regn över stad och land
Herre kom med tröst över staden
Herre kom med glädje mitt i all förtvivlan av sorg
Herre kom och öppna staden för mer av dig
Herre kom med enhet och frihet i ditt namn över städer och länder




Fri vers av Diana M L
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-14 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L