Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bruset

De tungor som slungas

tragglar oavbrutet i folkhavet

motbjudande malliga muskler

stryper ditt intresse

att tala

ditt lilla intresse

vrider sig och kvider

gormande

över dina frammanade meningar

som inte tillåts bli mer än

lösryckta ord

omogna trillande

i bruset

i ignoransen

av myckenhets obetydelse

utan sammansvetsad mening

är det svårt att göra sig hörd

likt att vara en strykarkatt bland hundarna

likt att höja sig

över majoritetens gläfsande

med andra ord.




Fri vers (Fri form) av Zackari
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-14 00:16



Bookmark and Share


  Krankenhaus
Här känner jag också en igenkänning p g a min introverthet.
2013-11-19

    ej medlem längre
Gillar den i sin helhet. Texten flyter på bra.
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Zackari
Zackari