Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" The Sleeping Beauty " av Henry Meynell Rheam


så vackra motsatser ( choka )

spegelbild: känsla,

där du tänker, -

stilla när du rör dig,

känslig där du ej förstår,


vill väl, skyddar dig;

villig när du vill ta det lugnt,


så rätt, så perfekt,

ser bra ut, så intensiv;

underskön..,


trötthet slår med ojämna slag;


så unga blir båda aldrig




****************



http://www.youtube.com/watch?v=St6jyEFe5WM






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-14 02:08



Bookmark and Share


  ULJO
Bra förmedlat
2013-11-14

  Lars Hedlin
En bra text!
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran