Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dödade henne!!!

 

 

Hon försökte ta mitt liv, hon ville ha det jag hade men på ett elakt och manipulativt sätt.

Hon fyllde mina ådror med svart tjära, mina ögon kunde börja blixtra i svart och jag mådde dåligt.

Ibland kunde hon hålla sig borta i flera dagar, men så plötsligt kom hon innästlande in i mitt huvud.

Jag avskydde henne...

Jag var tvungen att röja henne ur vägen..

Jag dödade henne.

 

 

Kvinnan hette

 


Ångest.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 339 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-11-14 13:42



Bookmark and Share


  WyS VIP
Känns igen...bra inre bilder!

2013-11-25

  Destino
Starkt gillar sådana texter!skrivit så bra.
2013-11-15

  Nina.H
Ett befogat mord.. mycket bra!
2013-11-15

    ej medlem längre
Ångest... En riktig satmara...
2013-11-15

  erkki
Suggestiv bild till en suggestiv text. Tar tag!
2013-11-15

    ej medlem längre
Kvinnan hette Ångest ... så avslutas texten. Det tycker var synd därför att alla tankar om vem "hon" kan/kunde vara försvann och därmed "mystiken". Som att bli skriven på näsan, inte riktigt såklart men åt det hållet.
2013-11-14

  ULJO
Bra behandling mot den åkomman
2013-11-14

  Linda CH VIP
Nattsvart energisk!
2013-11-14

    ej medlem längre
Bra gjort i dubbel bemärkelse.
2013-11-14

    Max Poisé
Bra där!!!
2013-11-14

  agneta pichler
vilken bra beskrivning..


ja.. hon är då
inte välkommen någonstans..

ändå så tar hon plats hos många av våra bröder och systrar..
2013-11-14

  Maria Sundelin VIP
Ja tyvärr är ångest en objuden gäst som ibland klampar in och förstör.
Kramar
2013-11-14

    ej medlem längre
bra gjort min vän..
2013-11-14

  Lars Hedlin
Bra att du tag hand om det...kram
2013-11-14

    Dan Myrbeck
Bra knorr på slutet!
2013-11-14

  Tess74
Starkt och bra med ett hoppfullt slut
2013-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Starkt...
2013-11-14

  Fem hjärtan VIP
Henne har jag också stött på..Kan du ge mig ett tips hur man kan röja henne ur vägen....Drar mig inte för ngt;))
2013-11-14

  Federico Romano
Vacker final..
2013-11-14

  Magnus 7.0
BRA!! Döda den där Djävla Draken..
Tänk om du kunde dräpa henne åt oss alla som hon hemsöker om natten.
Tack för bra dikt.
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love