Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt känns tungt just nu


Känner mig kluven av många orsaker

Borttappad

Förlorad

Vet knappt vem jag är längre

Kanske det bara är en femtioårskris då luften

håller på och gå ur en

I vilket fall som helst tycks inget gå min väg

i livet för tillfället

Bara en massa motgångar

Känner mig jäkligt utsatt och skulle helst av allt

bara vilja försvinna i tomma intet för att

hitta tillbaka till mig själv igen

Ja, det skulle vara guld värt

Men måste nu bara rycka upp mig

eller gå under…

Ken Cassel
14/11-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-14 14:09



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
styrkekramar till dig fina du
kämpa på min vän
allt blir bättre efter
2013-11-15

  Peter Stjerngrim VIP
Skickar över ett rejält överskott med positiv energi till dig och hoppas det hjälper i alla fall något ...
2013-11-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk bara på att det är mörkast före gryningen min vän...
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel