Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur och varför - personifiera berättelsen annars blir det storköksmeny - eller lyssnarens.


din krydda kan inte göra ny meny

 

 

jaså du säger det

åhå det tycker du

jahapp och det menar du

 

ock ock ock

 

hur man hör det

när man hör det

så man ser det

när man ser det

 

blir hur man tar det

 

åh fan nämen hejåhå 

hur menar du då

få mig förstå

 

 

(annars gör jag min egen historia
om du tar av dig din personliga
berättargloria)

 

fakta kan jag söka ändå

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-14 16:14



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
En falsk insmickrande värld utan själ är väl beskriven här. Tycker om.



2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri