Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

adey ma'arey mammas ord

mamma säger alltid, "kejti shigeri"
oroa dig inte "ze gualey, be fikri hisebi",
min dotter allt ordnar sig
låt inte problem ta i dig
negativitet "awstio kab libeki"
lätta på ditt hjärta och lev lätt,
döm inte och gör det som är rätt
hata inte "gin hajal koni"
va stark "ni amlak i'meni"


översättning:
"kejti shigeri"= oroa dig inte
"ze gualey, be fikri hisebi"=min dotter, tänk med ditt hjärta
"awstio kab libeki"=lätta på hjärtat
"gin hajal koni"=men va stark
"ni amlak i'meni"=tro på gud




Fri vers av Awkward black girl
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-14 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Awkward black girl