Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstankar del 2

Mitt huvud känns tungt och allt
bankar
Än en gång i kvällstankar
Andas in
.. Andas ut
I djupa andetag
Det är dags för mig att ta nya tag!
Din vilja är inte längre min lag

.. Om inte du kommer med ett bättre förslag

Du höjer mig
Men drar ner mig till botten, allt på en och samma gång

Tänker ibland att det var till mig drake skrev hans take care sång

Jag skriver för det är det ända jag kan göra
Vet att dessa ord aldrig kommer nå till ditt öra
Du lever ditt liv nu i guess så varför ska jag störa


Varför ska jag störa dig i min egna stad?
Vad ska vi säga till varandra och prata om vad??

Hoppas att du en dag kommer med bättre förslag..
Så att jag kan ta nya tag





Bunden vers av Awkward black girl
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-20 00:34



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Att skriva det är ofta första steget mot det som är du.
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Awkward black girl