Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig!

En fot framför den andra
Svårt att komma på orsaken till varför mina tankar bara vill vandra
Runt och runt
Tänker på om och men
Och om vad du skulle säga om du var här min vän
Av saknad kommer jag alltid lida
Du är en ängel vid vår sida




Bunden vers av Awkward black girl
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-18 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Awkward black girl