Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om

Kolla! Nu skriver du igen
Som om jag vore en booty call
Som om jag ska åka mil för att träffa dig
Som om jag ska duscha, klä på mig och fixa mig för att tillfredsställa dig
Som om jag ska klä av mig för dig
Som om jag ska vakna nästa morgon och känna skam för dig
Som om jag ska gå därifrån och veta att du aldrig kommer göra någon för mig




Bunden vers av Awkward black girl
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-21 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Awkward black girl