Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bläsh

Fucka upp hela systemet

Sluten vilja och jag vägrar blunda för problemet

Fångad av samhället och styrd av lagar

Lagar hänvisar till rättvisa fastän alla klagar

Makten är i topp och det är dom vi anklagar

Allt när dom inte lever upp till det vi behagar

Det finns inget som heter demokrati och jag beklagar

Kan vi sträva efter revolution eller är du nöjd i dina vardagar

Nöjd med huvudet ner
Eller missbelåten krigare

Gör folket en tjänst och va ingen fucking svikare




Bunden vers av Awkward black girl
Läst 222 gånger
Publicerad 2013-11-21 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Awkward black girl