Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liten önskan ( choka )



låt mig se mer


än det som finns nära;


med stängda ögon


se allting klarast;


bli enveten som


maskros: ej lämna jorden


för lätt runt sina fötter




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-14 21:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket fint är detta
2013-11-15

  Lars Hedlin
Vackert! GILLAS! ;)
2013-11-15

  ResenärGenomLivet VIP
"bli enveten som maskros"...ja, det skulle man behöva va ibland...snygg jämförelse...
2013-11-14

  anits VIP
En fin önskan
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran