Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅÅÅ Herre Herre Herre...

Herre Herre Herre
Över ängar,sjöar,stad och land ska ditt namn regera över
Ditt namn ska bekännas av alla tungor och varje knän ska böjas inför tronen
Ditt namn ska lossa alla brustna,förtryckta och fånga
...för du är namnet över alla andra namn
Tack Herre för din brunn aldrig sinar
Tack Herre du är trofast idag och i evighetenlång




Fri vers av Diana M L
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-10 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana M L
Diana M L