Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här sjunger sommaren...



nu sjunger lärkan

en doft av sommar

allt faller i min famn

kärlekens glädje och hopp

en sång av ljuvligt hav

en våg av vacker sång

vackra toner av allt

mjuka värmande vågor

som endast livets sång kan ge




Fri vers av Lone Wolf
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-14 23:13



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Mycket fin
Får mig att längta tillbaka till sommaren
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf