Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du en gång tog

jag gillar smärtan

jag älskar dina naglar

som klöser ett dött hjärta

som river vägar i min själ


du vet min svaghet

du lever hela mitt liv

jag känner smaken av dig

inom hela mig


det kommer en dag då solen igen lyser

en känsla av att få leva som äntligen är här

kanske hämtar jag då tillbaka mitt hjärta

det du din djävul tog just här




Fri vers av Lone Wolf
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-14 23:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsam.. Längtan och besvikelse .. Bra text!
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf