Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom universum

jag leker med mina tankar

fantasin sträcker sig ut och är oändlig

ut över universums gränslösa hav av stoft

genom mörker och ljus strömmar mina tankar

där stjärnorna är ljuset som ger mig energi

svarta hål som vill sluka min själ

drar i min själ för att förgöra mig

ljuset vill bara förföra mig

krafter från mörkret som vill ta mitt inre

energier som bara gör mig förvirrad

maktlös så far jag vidare

genom universums gåtfulla värld

mot ljuset

mot början

kanske

mot

friheten




Fri vers av Lone Wolf
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-14 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf