Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FörlängesedanFörlorad

För längesedan knöt jag en knut om ditt hjärta
Jag knöt den av all kärlek som för dig fanns
En knut av alla känslor jag ville du skulle känna och ha dig nära
En knut av minne
En knut av vetskap

För längesen knöt du upp min knut
Min knut av trygghet
Min knut till dig

För längesedan släppte ditt hjärta taget
Men bandet till knuten finns trotts allt kvar




Fri vers av BoingBoing
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-12 19:45



Bookmark and Share


  Wretling Erik
Tragisk och vackert !
2006-03-12
  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing