Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar er

endast genom ett litet andetag

så blåser ni liv i hela mig


genom ljudvågor från er röst

skapar ni smärtan i mitt bröst


bara en liten doft från er

gör mig så dödligt svag


när ni tar min längtande hand

så sätter ni alltid mitt hjärta i brand


ni är tre vackra barn som jag har

jag älskar er

och det viktigaste som jag har kvar







Fri vers av Lone Wolf
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-15 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf