Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
buklandning; så sprättar jag en icke respektfull; med ödmjukhet; Jaguar Totem; Integrity/Impeccability; Först alltid självrespekt.


mjuka mattor; en jaggas hugg

 

 

göra medmänniskan medveten är re-spect

göra vetskapen gemensam 

dela för förståelse och ge inblick

 

åter-se i bemötande av och låta andra se det man har

 

re-spect - en mjuk matta rullas ut

 

välkommen

det är slut på krigen

 

 

nu gäller samförståelse och samverkan i samtal

kommunikation - att komma samman i just tal

 

vad är det som är så svårt

 

jo

när viljan går emot ens instampade normer

grundade på övervåld och felinlärd betydelse

 

av respekt

från auktoritär självutnämnd över-sittare

 

tronmäster och mästare på att hugga där huggas kan

liksom fräckt rycka undan mattan i snacket

 

minsann när jaguar går lös på liggande byte

då är jaguar skadad 

av egen upplevd tidigare respektlöshet

 

för den som vet vet vad med-vetenheten vet

när medvetenheten ej välkomnas från den katta

 

med re-spects gräns satt töjbar 

 

bara som inre integritet känns; 

följbar där följsamhet är detsamma som visshet om ödmjukhet

serverad på mjuk matta

 

 

så vänder man en vild katta

som man tvättar sin egen hallmatta

med respekt för gamla färger

 

mönster och den som gjort den med virknål tygtrasor och sin egen

re-spect nature - återse genom återVinning

 

(tack mormor)

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri