Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: "Sounds like a melody" Alphaville


Vill skriva texten



Ditt skratt

det låter som

en melodi.



Och jag vill skriva texten

om oss, du och jag

...vi.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-15 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus