Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möter närheten.

Naken ligger du där framför mig,skenet av ljuset bildar ett vackert mönster på din rygg.

Jag grenslar din kropp och låter din hud nudda mina smekande händer.

Droppar av varm olja smeks över din kropp, mina läppar som kysser din nacke.
Viskar i ditt öra att jag åtrår dig och vill ha dig.
Sakta vänder du dig om och våran andning stannar av.
Vi har aldrig varit så här nära...
Vi upplever varandras lust nu.

Mitt långa hår smeker din bröstkorg, min tunga smakar din kropp.
Samtidigt som våran åtrå gnider sig mot varandra ökar längtan mellan våra kön.
Rörelserna förenas i harmoniskt samspel.
Skuggorna på väggen visar ett bildspel av kärlek ömhet erotik och värme.
Vi möter närheten och kärleken i våran lek.

 

 

 




Fri vers av Angel of love
Läst 280 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-11-15 17:00



Bookmark and Share


  ULJO
Hög kärlekspuls i denna, sensuellt och vackert
2013-11-18

    ej medlem längre
;) Bravo!
2013-11-18

    ej medlem längre
mmm.. den var sensuell och lockande..
2013-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt och hett...
2013-11-16

  Lars Hedlin
Helt enkelt underbart i känsla och inlevelse!
2013-11-16

  AstridElisabet
Mycket fin!
2013-11-16

  Destino
Mmm underbart.
2013-11-15

    ej medlem längre
Fin!
2013-11-15

  träsnidaren
Upphetsande och mycket vackert!
2013-11-15

  Maria Sundelin VIP
Varmt skrivet
2013-11-15

  Tess74
Erotik när det är som vackrast
2013-11-15

    Lone Wolf
Smaskigt, kladdigt och hett....precis som det ska vara!
2013-11-15

  Fem hjärtan VIP
Så varmt, ömt...och väldigt hett!
2013-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love