Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

endast tårar bär på sorg



droppande kristaller

letar sig ut

från själens inre öga


ett ansikte nu så kall och död

där tårar

lever sitt eget liv


solens varma strålar

får smärtans kyla att lysa

vid en blodröd ensam kind


genom naturens gravitation

tvingar sig tårar här ner

för att sedan försvinna bort


det finns starka strömmar

i ett gråtande hav

som har fyllts med livets alla sorger


dagen kommer

då sorgen rinner över kanten

vid jordens horisont


det är då som det stora mäktiga berget

sakta faller ihop ner

för att sedan aldrig resa sig upp mer




Fri vers av Lone Wolf
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-15 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf