Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda...

4 månader har gått sedan vi var tillsammans
snart är det söndag och vi håller om varandra igen.
Det är just vid dessa tillfällen
som gör att mitt hjärta fortfarande slår och livets klocka går
Det kan gå dagar och år utan att vi är nära vid varann
men jag vet...
att kärleken mellan oss
är det enda som är viktigt och verkligt sann




Fri vers av Lone Wolf
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-15 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf