Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Gud

När kärleken får fäste

då dagen är inne

för att fästa sig vid sin rot

då blir allt ett kärleksfullt minne


denna dag får då allt att växa

utan all kraft från Gud

det vackraste finns i vårt inre

inte genom något påhittat bud






Fri vers av Lone Wolf
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf